dot_greenEventconcept vindt dat een evenement als middel alleen succesvol is als het vanuit strategisch perspectief – als onderdeel van geïntegreerde (marketing) communicatie – op een planmatige en gestructureerde wijze wordt ingezet. Daarbij ligt de nadruk op het continu, effectief creëren en in stand houden van een langdurige relatie met de doelgroep en betrokken stakeholders.

Bij het ontwikkelen en verzorgen van onderwijs staat naast het vergroten van kennis en vaardigheden het leerdoel en de te ontwikkelen beroepscompetenties centraal. Onderwijs in dienst van het leerdoel en leerrendement, op maat gemaakt en effectief.

Als het gaat om het trainen en coachen van (jonge) professionals staat de coachvraag van de betrokken persoon centraal. Het individuele ontwikkeltraject vormt het uitgangspunt voor de ‘gezamenlijke reis’ die tijdens de coaching en of training wordt afgelegd.

Wilt u weten wat eventconcept voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken, of een vraag te stellen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search