dot_greenNa een intakegesprek, waarin doelstelling, gewenst resultaat, bedrijfscultuur, de waarden van uw bedrijf, het klantenprofiel en het beschikbare budget aan de orde komen, maken wij voor u een afgewogen voorstel.
Na uitwerking van uw vraag ligt er een modulair totaalconcept. Dat inhoudelijk en thematisch is afgestemd op de communicatiedoelstelling en strategie van uw bedrijf. Dat aansluit bij merklading en het gewenste imago. Dat past bij u.
Bij dit eenmalige advies kan het blijven. We kunnen ook als intermediair voor u werken aan de uitvoering van dit voorstel. We maken gedetailleerde draaiboeken, onderhouden alle contacten en zijn als aanspreekpunt bij het evenement aanwezig.

Ook bij adviestrajecten en trainingsvragen starten wij met een ori├źnterend gesprek. Vervolgens werken wij uw opdracht uit in een voorstel dat wij samen met u bespreken. Indien u akkoord gaat met ons voorstel dan maken wij gezamenlijk nadere afspraken over de uitvoering van de opdrachten.

Neem contact op

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken, of een vraag te stellen.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search